Samvær

På VRC tilbyder vi mange former for hjælp ift. samværsopgaver. Kerneydelsen er for os vigtigheden i, at parterne føler sig mødt og er trygge i relationen, når vi skaber rammerne for et godt samvær.

Typer af samværsopgaver:

  • Samvær udenfor hjemmet og i eget hjem
  • Støttet samvær
  • Overvåget samvær
  • Kørsel til og fra samvær
  • Ledsagelse til, under og efter samvær

Herudover har vi på VRC mulighed for at stille lokaler til rådighed i akut situationer. Vi har faciliteter i hhv. midt Jylland og Nordjylland. Vores samværslokaler er lyse og rummelige, indrettet med god plads til leg. I køkkenet kan der laves kaffe og mad. Forældre og børn kan lege udendørs. Vi har blandt andet steder med gode aktivitets muligheder så som pool bord, bordtennis, og der er grønne arealer lige uden for døren, hvor der er mulighed for at spille fodbold eller hoppe på trampolin.

Der udarbejdes samværsrapporter efter samværene og herunder sætter konsulenten fokuspunkter op sammen med sagsbehandler inden samværene, således der er en klar struktur ift. hvad der ønskes fokus på eller støtte til i opgaven. Her kommer vi omkring formålet, konsulentens funktion, plan for samværene og evaluering/vurdering. Rapporten kan også skræddersyes til bestemte ønsker.

Kontakt VRC for yderligere info om pris