Anbringelse i plejefamilie

Anbringelse i plejefamilie

Vi har gode erfaringer med anbringelse i plejefamilie. Hos Vendsyssel Rådgivnings center kan vi tilbyde en tryg og sikker anbringelse i plejefamilie

Vores fornemmeste mål er at sikre gode og stabile rammer for børn og unge i vores forskellige tilbud.

Derfor har vi også sikret at vores familier lever op til de krav og værdier som det kræves. Desuden besøger vi familien mindst en gang om måneden.

Vores besøg handler ikke om kontrol. Det handler derimod mest af alt om at høre hvordan det går med familien inklusive de anbragte børn og unge som bor hos dem.

En anbringelse i plejefamilie kan vare alt lige fra få uger til resten af barndommen. Derfor sætter vi alt ind på at børnene er trygge og glade, trods situationen.

Vi stiller naturligvis også store krav til os selv. Derfor har vi blandt andet også en døgnvagt som familierne samt kommunerne kan ringe til alle døgnets 24 timer. 

Døgnbemandet telefon under anbringelse i plejefamilie

Behovet for ændringer i anbringelsen kan pludseligt opstå. Det samme gør sig gældende for en akut anbringelse. Det er netop derfor at vi har en vagt siddende klar ved telefonen hele døgnet rundt. 

Vi kan nemlig få en anbringelse i plejefamilie op at stå i løbet af blot et par timer. Dette er en god og vigtig tryghed at have for alle parter. 

Det er imidlertid op til den enkelte kommune hvor meget vi hos VR Center skal stå for. Vi kan stå for hele forløbet hvor kommunen kun er økonomisk med ind over.

Det er dog også muligt for kommunen selv at hjemtage visse dele af det enkelte forløb. Kontakt os gerne for at høre mere om jeres muligheder i et samarbejde med VR Center.

Vi har afdelinger i både Silkeborg og Brønderslev. Begge afdelinger kan kontaktes via tlf: 98 80 27 99 og mail: vrc@www.vrcenter.dk.