Specialskole

Specialskole der tilbyder en helhedsorienteret professionel indsats

Når du leder efter en specialskole til anbragte børn og unge, så er der mange ting der skal tages højde for. Hos Vendsyssel Rådgivnings Center tilbyder vi en helhedsorienteret specialskole.

Her er der plads til at den enkelte elev kan udfolde sig. Med andre ord er der plads til at være sig selv.

De børn og unge som er tilknyttet hos os har alle forskellige behov. Netop derfor griber vi også ofte undervisningen lidt anderledes an.

Vi knytter ofte undervisningen til en sjov eller spændende aktivitet eller måske til lidt praktisk arbejde.

På den måde kan den enkelte ikke alene gøre sig erfaringer og blive klogere. Der kan nemlig ligeledes opnås bedre sociale kompetencer samt en større selvtillid over tid.

Der er således mange fordele at hente ved vores lidt anderledes tilgang til undervisning. Nogle gange opdager eleverne nærmest ikke at de rent faktisk lærer noget.

Alt dette er naturligvis kombineret med at der er tilknyttet gode socialpædagogiske kræfter. De sørger sammen med underviserne for, at der er sat nogle gode og trygge rammer for dagligdagen på vores specialskole. 

Vi kan tilbyde mere end blot en specialskole

Hos Vendsyssel Rådgivnings Center kan vi ikke alene tilbyde en unik specialskole. Vi har også adskillige gode plejefamilier tilknyttet. De står klar til at træde til hvis det skulle komme dertil, hvor et barn har behov for anbringelse i kortere eller længere tid.

Her sørger vores plejefamilier for at danne rammen om en god og tryg hverdag med faste rammer. 

Visse af vores plejefamilier kan endda træde til med få timers varsel. Det betyder at vi også kan tilbyde akut anbringelse. Dette kan være en stor fordel for jer, i tilfælde hvor anbringelsen haster.

Skulle der mod forventning ikke være en plejefamilie som kan træde til med det samme, så har vi også andre løsninger på lager.

Det kan være løsninger såsom et ophold i sommerhus sammen med en eller to af vores konsulenter. Det kan også være en udlandstur for eksempel i autocamper eller lignende.

Uanset hvad, så er en ting sikkert. Barnet eller den unge kommer altid i første række hos os.

Vi har afdelinger i både Silkeborg og Brønderslev. Begge afdelinger kan kontaktes via tlf: 98 80 27 99 og mail: vrc@www.vrcenter.dk.