Udredning af børn

Udredning af børn og unge

Udredning af børn er ingen nem sag. Ikke desto mindre kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med en udredning af børn.

Hvis det i sidste ende viser sig, at der er behov for en anbringelse, så kan i med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring på området og kan have en akut løsning klar i løbet af få timer.

Vores plejefamilier er alle både søde, omsorgsfulde og velfungerende familier. Alle har de desuden socialpædagogiske værktøjer til rådighed.

Dermed er de gode og trygge rammer hurtigt etableret. Dermed kan rehabiliteringen af barnet eller den unge komme relativt hurtigt i gang.

Vores konsulenter er løbende i dialog med hver enkelt plejefamilie. Desuden besøges hver plejefamilie med jævne mellemrum. Dette er med til at øge kvaliteten af vores tilbud.

Via dialogen og besøgene kan eventuelle spørgsmål og lignende besvares. Desuden kan der tjekkes op på trivslen i den enkelte familie. 

Dagtilbud efter endt udredning af børn

Hvis der efter en udredning af børn viser sig et behov for at gribe ind, så kan vi bidrage på flere forskellige måder.

Vi kan nemlig ikke alene tilbyde anbringelse i en af vores tilknyttede plejefamilier. Vi tilbyder også et dagtilbud som dækker almindelig skoletid og SFO. Her møder barnet eller den unge ind hver morgen kl. 8 og har fri igen kl. 16.

Her er der gode muligheder for at barnet eller den unge igen kan finde sig selv. Her er der nemlig plads til den enkelte.

Vi kombinerer reel undervisning med spændende aktiviteter. Det kan være alt fra en gåtur ude i naturen til sejlads eller ridning. Dette er blot et lille udpluk af de aktiviteter vi har mulighed for at tage i brug.

Efter endt udredning af børn og unge står vi klar til at hjælpe dem på rette vej igen.

Vi har afdelinger i både Silkeborg og Brønderslev. Begge afdelinger kan kontaktes via tlf: 98 80 27 99 og mail: vrc@www.vrcenter.dk.