Dagbehandlingstilbud

Dagbehandlingstilbud med en spændende og udfordrende hverdag

Ikke to dage er ens i vores dagbehandlingstilbud. Med vores dagbehandlingstilbud ønsker vi at give især de unge en sjov, spændende og udfordrende hverdag.  

Vi søger at udvikle de unge på bedst mulig vis. Det gør vi gennem en kombination af undervisning og mange gode oplevelser samt praktiske opgaver.

Vi forsøger at skabe trygge rammer, mens vi samtidig ikke ønsker at to dage skal være ens.

Vi har adgang til mange forskellige aktiviteter. Er vejret med os går vi måske en tur ude i naturen eller på stranden. Vi elsker dog også at udfolde os fysisk gennem alt lige fra ridning til sejlads og motor cross. 

Når det så er sagt, så er der naturligvis ikke fuld fart over feltet hele tiden. Der skal nemlig ligeledes være tid til fordybelse. Derfor laver vi blandt andet en række kreative aktiviteter. 

Her kan eleverne for alvor få lov at fordybe sig og ikke mindst slippe kreativiteten løs. 

Alt i alt forsøger vi at danne en hverdag hvor der er aktiviteter for en hver smag og hvor der er plads til udfoldelse.

Vores dagbehandlingstilbud er et unikt udviklingsforløb

Vores dagbehandlingstilbud gavner eleverne på mange forskellige måder. Først og fremmest får de naturligvis en øget faglighed gennem deres tid hos os, da de løbende modtager almen undervisning.

Dette er dog blot et ud af mange punkter som berøres. De styrker nemlig også deres sociale kompetencer, ligesom at de opnår almen dannelse.

De unge mennesker som er hos os kommer også ofte i det vi kalder arbejdspraktik. Her bliver de eksempelvis pedel eller køkkenhjælp her på skolen i en periode. 

Dette skulle gerne klæde dem på, til på sigt at kunne komme ud i en reel praktik hos en af de lokale virksomheder.

Hvis du vil vide mere om vores dagbehandlingstilbud, så kontakt os endelig. Vi har afdelinger i både Silkeborg og Brønderslev. Begge afdelinger kan kontaktes via tlf: 98 80 27 99 og mail: vrc@www.vrcenter.dk.