Socialpædagogisk opholdssted

Socialpædagogisk opholdssted – der skaber personlig, social og faglig udvikling

Hvis du leder efter et socialpædagogisk opholdssted, så er du landet det rette sted. Hos Vendsyssel Rådgivnings Center har vi stor ekspertise indenfor anbragte børn og unge. 

Hver enkelt af de tilknyttede plejefamilier har deres eget lille socialpædagogisk opholdssted. Her er det de anbragte børn og unge som er i højsædet.

Plejefamilierne har alle stor viden og erfaring indenfor anbragte børn og unge. De kan således danne de rette og ikke mindst trygge rammer som barnet eller den unge har behov for.

Nogle børn og unge kan have det svært på institutioner og lignende. Her har vi imidlertid gode erfaringer med i stedet at anbringe dem hos en af vores plejefamilier.

Her får de både plads og ro til at være dem selv. Dette kombineres med faste og trygge rammer samt den støtte de ellers måtte have brug for.

Et anderledes socialpædagogisk opholdssted med plads til den enkelte

Hos Vendsyssel Rådgivnings Center kan vi desuden tilbyde et ret unikt socialpædagogisk opholdssted. 

Vi driver nemlig vores helt eget dagtilbud for anbragte børn og unge. Her kombinerer vi almen undervisning med sjove, spændende og udfordrende aktiviteter. 

Med kombinationen af vores plejefamilier og vores dagtilbud er anbragte børn og unge i gode hænder. 

Det sker af og til at en anbringelse haster. I disse tilfælde kan i med endnu større fordel kontakte os hos Vendsyssel Rådgivnings Center.Vi kan nemlig have en plejefamilie linet op i løbet af ganske få timer. 

Men ikke nok med det, så har vi også en række alternativer klar. Hvis barnet eller den unge har behov for at komme helt væk fra dagligdagen kan vi tage forskellige løsninger i brug.

Det kan være alt lige fra et ophold i sommerhus til en udlandstur i autocamper. Uanset hvilken løsning der vælges er der naturligvis altid stærke pædagogiske kræfter til stede som sikre gode og trygge rammer.

Vi har afdelinger i både Silkeborg og Brønderslev. Begge afdelinger kan kontaktes via tlf: 98 80 27 99 og mail: vrc@www.vrcenter.dk.